Ханука

Как да празнуваме Ханука безопасно по време на коронавирус

Вижте идеи за празнуване на Ханука безопасно по време на пандемията на коронавируса, включително как да празнувате Ханука на открито, идеи за подаръци и други за празник на светлините по време на пандемията.

Как да празнуваме Ханука безопасно по време на коронавирус

Вижте идеи за безопасно празнуване на Ханука по време на пандемията на коронавирус, включително как да празнувате Ханука на открито, идеи за подаръци и други за празнуване на празник на светлините по време на пандемията.